
Бабка зі свіжої кукурудзи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кукурудза
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 ч. л.
Яйце куряче С0 1шт
6 шт.
Масло вершкове домашнє
2,5 ст. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
250 г.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Етапи приготування
01
Для приготування тіста, збити цукор з маслом до білого кольору. Обережено вводити по одному яйцю (всього їх 2 шт.), Не припиняючи збивати. Додати 150 г. борошна, сіль. Перемішати лопаткою.
02
Зварити кукурудзу, витягнути зерна, пропустити через м'ясорубку. Розтерти 3 жовтки з цукром, додати до кукурудзи. Сюди ж додати 3 збитих білка. Посолити, акуратно перемішати.
03
Тісто розділити на дві частини. У форму для випікання викласти пергаментний папір, змастити форму маслом. Викласти половину тіста, зверху розкласти начинку, залишаючи краї без неї, накрити другою половиною тіста.
04
Випікати в духовці 40 хвилин при температурі 190-220ºС, після 20 хвилин випікання змастити верх яєчним жовтком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)