
Квашена капуста з м'ясом
Стара добра страва, яка відома з дитинства, тепер трохи змінена. У приготуванні цієї страви використовується квашена капуста. Її простіше і легше дістати. А особливо взимку, коли свіжої хорошою капусти мало. До того ж готувати цю страву набагато простіше і швидше. Якщо яловичини дома не знайшлося, можна замінити її будь-яким іншим м'ясом за смаком і бажанням. Наприклад, курка буде готуватися трохи швидше. Готову страву можна посипати зеленню, різними запашними приправами і подавати навіть як повноцінну страву. Це відмінний варіант не ситної і смачної домашньої повсякденної вечері. Її можна подавати навіть без гарніру.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Pulp
300 г.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Bay Leaf
2 шт.
Carrots
1 шт.
Sauerkraut
500 г.
Akvulya Still Water 2l
200 мл.
Salt Egypt
за смаком
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
2 ст. л.
Young Onions
1 шт.
Salad Sunflower Oil 500ml
4 ст. л.
Preparation steps
01
Подрібнити цибулю, моркву натерти на крупній терці.
02
Обсмажити яловичину на соняшниковій олії до золотистої скоринки. Посолити, поперчити за смаком.
03
До м'яса додати цибулю і обсмажити до золотистої скоринки.
04
До м'яса і цибулі додати моркву і також обсмажити протягом 5 хвилин.
05
Потім додати квашену капусту, лавровий лист, томатну пасту і перемішати.
06
Залити водою і тушкувати до повної готовності м'яса.
07
Рідина повинна вся випаруватися.
08
Подавати до столу можна як гарнір або самостійну страву.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores