Камбала по-королівськи - Image

Камбала по-королівськи

Number of servings: 2Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Про рибу можна говорити нескінченно, але краще її приготувати і подарувати казковий смак незабутньої страви вашим близьким. Наприклад, камбала по-королівськи приведе в захват усіх шанувальників рибних страв. Цей вид риби підійде і тим, хто дотримується дієти, адже білок камбали повністю засвоюється організмом, не перевантажуючи його. Також м'ясо риби сприяє зниженню рівня холестерину в крові. Лимон додасть смаку пікантності і вишуканості, а оливкова олія зробить м'ясо камбали ще ніжнішим. Гілочка розмарину стане не просто прикрасою для страви, а подарує неповторний аромат гармонії і спокою. Насолоджуйтесь!

Ingredients for the recipe

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
339.00

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

250 ml

Ingredients

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

50 г.

Lime

1 шт.

Ukrpole Marinated Cherry Tomatoes 540ml

150 г.

Iberica Garlic Cloves 100g

4 шт.

Barbero Grissini Bread Sticks with Rosemary 125g

2 шт.

Kamis in Grinder Sea Salt 90g

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Форму для запікання застелити пергаментом, зверху викласти оброблену камбалу.

02

В жабри камбали покласти часточки лимона, навколо риби викласти часник (злегка розчавлений ножем), помідори черрі, свіжий чебрець і розмарин (за бажанням). Посолити та поперчити зверху, рівномірно полити рибу оливковою олією.

03

Щільно загорнути в пергамент, краї закріпити зубочистками. Поставити форму з рибою в духовку на 20 хвилин при температурі 180°C. Викласти рибу на тарілку разом з запеченими черрі, часником (за бажанням), часточками свіжого лимона і гілочками чебрецю.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min