
Гарбузові равіолі
Ви готували коли-небудь равіолі (італійські пельмені) з начинкою з гарбуза? Ваша відповідь передбачувана: "Ні". Прийшла пора позбавлятися від стереотипів. Приготуйте равіолі - традиційну страву італійської кухні з незвичною начинкою. Спробуйте, і Ви будете повертатися до цього рецепту ще не один раз. Запевняємо Вас: вийде дуже смачно, до того ж корисно. Адже гарбуз - джерело цілого ряду цінних для людського організму речовин. Причому, на ступінь корисності цього дивного осіннього овоча майже не впливає термічна обробка. В гарбузову начинку додадуть свої смакові нотки подрібнена ріпчаста цибуля, куркума і мелений мускатний горіх.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Casa Rinaldi Coarsely Ground Corn Flour 1kg
200 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
4 ст. л.
Borjomi Carbonated Water 0.75l
за смаком
Hokkaido Pumpkin
400 г.
Packed Onion from 3kg
1,5 шт.
Auchan Ground Nutmeg 55g
5 г.
Eco Turmeric 20g
1 г.
Oranges 1kg
1 шт.
Pink Tomato in Packing
1 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
за смаком
Dill 70g
0,5 пучка
Preparation steps
01
Для приготування тіста, висипати борошно в миску, в борошно додати сіль і олію, розбавити обережно потрібною кількістю води, місити до пластичності.
02
Для приготування начинки, натерти половину гарбуза, віджати сік. Посолити м'якоть, додати половину подрібненої цибулі, куркуму і мускатний горіх.
03
Тісто розкачати тонким шаром, вирізати кружальця. Викласти начинку в центр кожного кружечка з тіста, защипнути краї. Відварити в пароварці або в киплячій воді на плиті.
04
Для приготування соусу, цибулю подрібнити, обсмажити в олії на сковороді до золотистого кольору, натерти половину гарбуза, додати гарбуз до цибулі на сковороді, видавити в сковороду сік апельсина, тушкувати протягом 5 хвилин. Додати подрібнений зубчик часнику і нарізані помідори, тушкувати ще 2-3 хвилини. Зняти з плити, додати подрібнений кріп. Подавати равіолі з соусом і сметаною.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores