
Домашня панчетта
Представляємо вашій увазі рецепт прекрасного делікатесу. Панчетта перекладається дослівно з італійської як "грудинка". Родом такий делікатес з Італії. Він являє собою різновид бекону, тому для його приготування ми будемо використовувати свинячу грудинку. Панчетта є типовим м'ясним продуктом італійської кухні. Панчетта недешево коштує в супермаркетах. Але ви зможете заощадити багато грошей і при цьому порадувати свою сім'ю. А ми вам допоможемо власноруч приготувати такий делікатес - нічого складного в цьому немає. До речі, такий делікатес вживається в якості закуски. Можна також готувати всілякі вишукані страви з нього, наприклад, паста аля карбонара.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pork Brisket
1,5 кг.
Garlic
4 зубчика
Salt Egypt
3 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
3 ст. л.
Spice Dried Rosemary
1 ст. л.
Metro Chef Dried Chopped Thyme 440g
1 ст. л.
Sliced Red Paprika
1 ст. л.
Preparation steps
01
З грудинки зняти шкіру. Добре натерти грудинку з обох сторін сіллю і цукром.
02
Поставити грудинку в холодильник на 7 днів. Час від часу перевертати її. Через тиждень прибрати сіль і цукор з грудинки.
03
Подрібнений часник змішати з іншими сухими спеціями. Натерти цією сумішшю грудинку. Згорнути її в рулет, міцно перев'язати товстими нитками і загорнути в тканинну серветку. Залишити рулет в холодильнику ще на один тиждень.
04
Через пару тижнів панчетта буде готова, нарізати її тонкими скибочками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores