Гарбузові равіолі - Image

Гарбузові равіолі

Number of servings: 2Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ви готували коли-небудь равіолі (італійські пельмені) з начинкою з гарбуза? Ваша відповідь передбачувана: "Ні". Прийшла пора позбавлятися від стереотипів. Приготуйте равіолі - традиційну страву італійської кухні з незвичною начинкою. Спробуйте, і Ви будете повертатися до цього рецепту ще не один раз. Запевняємо Вас: вийде дуже смачно, до того ж корисно. Адже гарбуз - джерело цілого ряду цінних для людського організму речовин. Причому, на ступінь корисності цього дивного осіннього овоча майже не впливає термічна обробка. В гарбузову начинку додадуть свої смакові нотки подрібнена ріпчаста цибуля, куркума і мелений мускатний горіх.

Ingredients for the recipe

Casa Rinaldi Coarsely Ground Corn Flour 1kg
175.60

Casa Rinaldi Coarsely Ground Corn Flour 1kg

1 kg

Ingredients

Casa Rinaldi Coarsely Ground Corn Flour 1kg

200 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

4 ст. л.

Borjomi Carbonated Water 0.75l

за смаком

Hokkaido Pumpkin

400 г.

Packed Onion from 3kg

1,5 шт.

Auchan Ground Nutmeg 55g

5 г.

Eco Turmeric 20g

1 г.

Oranges 1kg

1 шт.

Pink Tomato in Packing

1 шт.

KhMZ Sour Cream 20%

за смаком

Dill 70g

0,5 пучка

Preparation steps

01

Для приготування тіста, висипати борошно в миску, в борошно додати сіль і олію, розбавити обережно потрібною кількістю води, місити до пластичності.

02

Для приготування начинки, натерти половину гарбуза, віджати сік. Посолити м'якоть, додати половину подрібненої цибулі, куркуму і мускатний горіх.

03

Тісто розкачати тонким шаром, вирізати кружальця. Викласти начинку в центр кожного кружечка з тіста, защипнути краї. Відварити в пароварці або в киплячій воді на плиті.

04

Для приготування соусу, цибулю подрібнити, обсмажити в олії на сковороді до золотистого кольору, натерти половину гарбуза, додати гарбуз до цибулі на сковороді, видавити в сковороду сік апельсина, тушкувати протягом 5 хвилин. Додати подрібнений зубчик часнику і нарізані помідори, тушкувати ще 2-3 хвилини. Зняти з плити, додати подрібнений кріп. Подавати равіолі з соусом і сметаною.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min