
Салат "Астра"
Салат «Астра» - легкий, ніжний салат, який обов'язково сподобається любителям курки і овочів. У приготуванні він займає мало часу, має пікантний смак і неймовірний вигляд. Цей салат дуже ситний. Подавати можна як окрему страву або порційно, прикрашають салат зверху квітами у вигляді айстр з болгарського перцю. Квітки для салату формують тоненькими смужками червоного перцю, а серединки роблять з нарізаного жовтого перцю. Навколо квітки викладають листочки петрушки. Оригінальне оформлення салату «Астра» дозволить цій страві зайняти гідне місце на святковому столі.
Ingredients
Куряча грудка
1 шт.
Помідори
2 шт.
Часник
2 зубчика
Яйця
4 шт.
Перець болгарський
1 шт.
Сухарі білі
1 склянка
Сіль
за смаком
Майонез
за смаком
Preparation steps
01
Курку відварити до повної готовності в підсоленій воді. Яйця відварити вкруту.
02
Яйця очистити від шкаралупи і натерти на середній тертці, а м'ясо дрібно нарізати.
03
Помідори порізати невеликими кубиками. Часник дрібно посікти.
04
Перець нарізати кубиками.
05
Сухарики можна купити готові, а можна зробити самим: для цього взяти 3 шматочки білого хліба, збризнути водою, посолити і підсушити на сковорідці.
06
Викласти салат шарами: м'ясо, помідор, часник, яйце, перець солодкий, сухарики. Кожен шар промазати майонезом, а сухарики найкраще викласти відразу перед подачею на стіл, щоб вони не встигли розм'якнути.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores