Капоната - Image

Капоната

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

По своїй суті капоната - це овочеве рагу. Страва прийшла до нас з Італії. Готується вона дуже швидко. Подається, як гарячою, так і холодною. Страва смачна в будь-якому вигляді і це є її перевага. Це означає, що влітку її добре їсти холодною, так як вона добре охолоджує організм і в той же час підживлює його корисними речовинами. Взимку її дуже смачно їсти гарячою - вона дійсно добре зігріває зсередини. Смак страви приголомшливий. У її склад входять баклажани і помідори, які дуже гармонійно поєднуються між собою і дають відмінний грибний присмак страві. Білий винний оцет дуже добре підкреслює овочеву легкість страви. А кедрові горішки нададуть деякої нотки пікантності страві і довершать цей ансамбль.

Ingredients for the recipe

Eggplant
32.39 - 40.00

Eggplant

per 1 kg

Ingredients

Eggplant

1 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

100 мл.

Onion

1 шт.

Celery Stalk

3 шт.

Pink Tomato in Packing

800 г.

Iberica Capers 250g

1 ст. л.

Kilojo Dried Pine Nut 50g

1 ст. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

1,5 ст. л.

Develey White Wine Vinegar 6% 250g

3 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Баклажан промити, нарізати кубиками, посолити і залишити на 20 хвилин.

02

Подрібнити цибулю, селеру і помідори. Готувати суміш до м'якості селери (хвилин 15), додати каперси, кедрові горіхи. Все перемішати.

03

У розігрітій сковороді на оливковій олії обсмажити кубики баклажана приблизно 10 хвилин.

04

Окремо змішати винний оцет, цукор, сіль і перець. Підігріти на невеликому вогні.

05

Отриманий соус змішати з усіма овочами, приготованими раніше, накрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні до м'якості всіх овочів.

06

Залишити капонату остигати, потім поставити в холодильник. Подавати страву холодною.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min