
Бендерики з куркою
Бендерики - це досить незвичайні і цікаві млинчики із найрізноманітнішою начинкою. Цікаві вони за своєю формою, адже ця форма - трикутник. Ще одна особливість таких ось пиріжків в тому, що тісто спочатку прожарюють, як млинці. Таким чином виходить, що тісто в бендериках досить тонке, а начинки багато. У нашому рецепті бендерики робляться з курячим м'ясом, але може бути також начинка з капусти, картоплі або будь-якого іншого м'яса. Щоб страва вийшла ще більш смачною, можна перед подачею полити бендерики сметаною або приготувати який-небудь соус до них. Цілком зійде як самостійна страва до сімейної вечері або обіду.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
1,5 ст.
Akvulya Still Water 2l
2,5 ст.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Chicken Breast
1 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 10% 125g
2 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
3 ст. л.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Два яйця розділити на жовтки і білки. Жовтки розтерти з сіллю. Додати воду до жовтків, і поступово додавати просіяне борошно, змішувати поки маса не стане однорідною. Додати рослинну олію і дати настоятися тісту 2 години. Білки збити міксером, поступово вмішати в тісто. Спекти млинці.
02
У комбайні перемішати курячу грудинку і цибулю, додати сіль і перець за смаком, влити декілька ложок води, молока чи вершків.
03
Кожен млинець розрізати навпіл. На більш засмажену сторону намазати начинку, згорнути в трикутник.
04
Два яйця змішати з водою або молоком, занурити в суміш кожен млинець, обсмажити з кожного боку до золотистого кольору. При подачі покласти сметану.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores