Бендерики з куркою - Image

Бендерики з куркою

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Бендерики - це досить незвичайні і цікаві млинчики із найрізноманітнішою начинкою. Цікаві вони за своєю формою, адже ця форма - трикутник. Ще одна особливість таких ось пиріжків в тому, що тісто спочатку прожарюють, як млинці. Таким чином виходить, що тісто в бендериках досить тонке, а начинки багато. У нашому рецепті бендерики робляться з курячим м'ясом, але може бути також начинка з капусти, картоплі або будь-якого іншого м'яса. Щоб страва вийшла ще більш смачною, можна перед подачею полити бендерики сметаною або приготувати який-небудь соус до них. Цілком зійде як самостійна страва до сімейної вечері або обіду.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

1,5 ст.

Akvulya Still Water 2l

2,5 ст.

Chicken Egg C0 1pc

4 шт.

Chicken Breast

1 шт.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Nashi Vershky UHT Cream 10% 125g

2 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g

3 ст. л.

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Два яйця розділити на жовтки і білки. Жовтки розтерти з сіллю. Додати воду до жовтків, і поступово додавати просіяне борошно, змішувати поки маса не стане однорідною. Додати рослинну олію і дати настоятися тісту 2 години. Білки збити міксером, поступово вмішати в тісто. Спекти млинці.

02

У комбайні перемішати курячу грудинку і цибулю, додати сіль і перець за смаком, влити декілька ложок води, молока чи вершків.

03

Кожен млинець розрізати навпіл. На більш засмажену сторону намазати начинку, згорнути в трикутник.

04

Два яйця змішати з водою або молоком, занурити в суміш кожен млинець, обсмажити з кожного боку до золотистого кольору. При подачі покласти сметану.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min