Кефірне желе з мигдалем і грейпфрутом - Image

Кефірне желе з мигдалем і грейпфрутом

Number of servings: 3Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Рецептів желе, приготовлених за допомогою желатину, існує дуже багато. Завдяки цьому інгредієнту відмінний результат приготування желе гарантований. Головне - правильно використовувати желатин, вірно розрахувати пропорції. Кефірне желе з мигдалем і грейпфрутом - смачний і оригінальний десерт. Переваги цього десерту - оригінальний вид приготованого частування, простота приготування, натуральність і корисність інгредієнтів. А інгредієнти - кефір, молоко, грейпфрути, мигдаль. Крім того, корисний для організму, а конкретно для суглобів, і сам желатин.

Ingredients for the recipe

Zarog Kefir 2.5% 870g
58.00 - 59.80

Zarog Kefir 2.5% 870g

870 g

Ingredients

Zarog Kefir 2.5% 870g

300 мл.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

100 мл.

Slice Marmalade with Grapefruit Aroma

2 шт.

Moia Kraina Almond Petals 200g

30 г.

Eco Ground Cinnamon

5 г.

Dobryk Gelatin 15g

10 г.

Preparation steps

01

У мисці змішати молоко і желатин, перемішати, залишити на 40 хвилин до набрякання желатину.

02

У підігріту на плиті суміш молока та желатину додати корицю і кефір.

03

Грейпфрут очистити від шкірки, розламати на часточки, очистити кожну від плівки.

04

Розкласти по формочках часточки грейпфрута, посипати мигдальними пелюстками, залити молочно-кефірною сумішшю. Прибрати в холодильник до повного застигання.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min