Дріжджове тісто - Image

Дріжджове тісто

Number of servings: 5Cooking time: 4 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ми пропонуємо вам приготувати не просте дріжджове тісто з води, борошна і дріжджів, а трохи інше - більш ніжне, повітряне та смачне тісто. Для цього вам знадобиться всього лише кілька додаткових інгредієнтів. За допомогою такого тіста ви порадуєте домочадців смачними плетінками і булочками, пирогами і піцою, слойками, хачапурі і біляшами, рогаликами, пасками, ватрушками і самою різноманітною випічкою. З самого дитинства по-справжньому затишний будинок, в якому живе щаслива і дружна сім'я, у нас асоціювалося те сімейне гніздечко, де пахне пирогами і печивом. Так поверніться ж у своє дитинство, а своїм дітям подаруйте правильні спогади!

Ingredients for the recipe

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
60.80 - 79.00

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

950 g

Ingredients

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

1 ст.

Lvivski Drizhzhi Pressed Yeast 42g

20-30 г.

7 Flour 1kg

4 ст.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Salt Egypt

1/4 ч. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

0,5 ст.

Preparation steps

01

У теплому молоці або воді (температура 35-37°C) розчинити дріжджі і розмішати, поки дріжджі повністю не розчиняться у воді.

02

Додати яйця, цукор, сіль, всипати борошно і замісити тісто (яйця краще попередньо розтерти з сіллю і цукром, а потім ввести в тісто).

03

В кінці замісу додати розтоплене і охолоджене вершкове, рослинне масло або маргарин і вимішувати до тих пір, поки тісто не перестане прилипати до миски і рук (тісто не має бути крутим).

04

Готове тісто злегка посипати борошном або змастити олією, накрити серветкою або рушником і поставити в тепле місце.

05

Коли тісто підніметься, його потрібно обім'яти і дати ще раз підійти. Після чого можна починати пекти.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min