Весняна печеня з курки і молодої картоплі - Image

Весняна печеня з курки і молодої картоплі

Number of servings: 3Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Звичну нам печеню абсолютно незаслужено вважають зимовою стравою. Яскрава весняна зелень, курячі стегенця і молода картопля вдало поєднуються в рецепті цієї ситної страви. У кожну страву з курки завжди хочеться додати ексклюзиву, щоб кожного разу вона мала неповторний смак. Ніжне куряче м'ясо як можна краще підходить до ранньої картоплі. А брокколі, зелений горошок і зелень додадуть страві не тільки яскраве кольорове оформлення, але й так потрібні вам навесні вітаміни і мікроелементи. Завдяки соусу песто страва набуває не тільки гармонійний смак, але і запам'ятається вам надовго.

Ingredients

Оливкова олія

1 ст. л.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Дрібна молода картопля

300 г.

Овочевий бульйон

425 мл.

Броколі

300 г.

Зелений горошок

140 г.

Зелена цибуля

1 пучок

Соус песто

2 ст. л.

Петрушка

100 г.

Кріп

100 г.

Курячі стегенця

500 г.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Preparation steps

01

Розігріти оливкову олію в глибокій сковороді з масивним дном. Додати подрібнену цибулю, пасерувати на слабкому вогні близько 5 хвилин. Відправити в сковорідку курячі стегенця без шкіри і кісток і готувати, поки вони не побіліють.

02

Додати дрібну молоду картоплю, влити бульйон і поперчити. Довести до кипіння, накрити кришкою і тушкувати приблизно 30 хвилин.

03

Додати броколі, зелений горошок і зелень, готувати під кришкою 5 хвилин. Потім вмішати соус песто, прогріти і подавати страву до столу. Смачного!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min

Весняна печеня з курки і молодої картоплі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua