Весняна печеня з курки і молодої картоплі - Image

Весняна печеня з курки і молодої картоплі

Number of servings: 3Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Звичну нам печеню абсолютно незаслужено вважають зимовою стравою. Яскрава весняна зелень, курячі стегенця і молода картопля вдало поєднуються в рецепті цієї ситної страви. У кожну страву з курки завжди хочеться додати ексклюзиву, щоб кожного разу вона мала неповторний смак. Ніжне куряче м'ясо як можна краще підходить до ранньої картоплі. А брокколі, зелений горошок і зелень додадуть страві не тільки яскраве кольорове оформлення, але й так потрібні вам навесні вітаміни і мікроелементи. Завдяки соусу песто страва набуває не тільки гармонійний смак, але і запам'ятається вам надовго.

Ingredients

Оливкова олія

1 ст. л.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Дрібна молода картопля

300 г.

Овочевий бульйон

425 мл.

Броколі

300 г.

Зелений горошок

140 г.

Зелена цибуля

1 пучок

Соус песто

2 ст. л.

Петрушка

100 г.

Кріп

100 г.

Курячі стегенця

500 г.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Preparation steps

01

Розігріти оливкову олію в глибокій сковороді з масивним дном. Додати подрібнену цибулю, пасерувати на слабкому вогні близько 5 хвилин. Відправити в сковорідку курячі стегенця без шкіри і кісток і готувати, поки вони не побіліють.

02

Додати дрібну молоду картоплю, влити бульйон і поперчити. Довести до кипіння, накрити кришкою і тушкувати приблизно 30 хвилин.

03

Додати броколі, зелений горошок і зелень, готувати під кришкою 5 хвилин. Потім вмішати соус песто, прогріти і подавати страву до столу. Смачного!

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Весняна печеня з курки і молодої картоплі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua