
Дріжджове тісто
Ми пропонуємо вам приготувати не просте дріжджове тісто з води, борошна і дріжджів, а трохи інше - більш ніжне, повітряне та смачне тісто. Для цього вам знадобиться всього лише кілька додаткових інгредієнтів. За допомогою такого тіста ви порадуєте домочадців смачними плетінками і булочками, пирогами і піцою, слойками, хачапурі і біляшами, рогаликами, пасками, ватрушками і самою різноманітною випічкою. З самого дитинства по-справжньому затишний будинок, в якому живе щаслива і дружна сім'я, у нас асоціювалося те сімейне гніздечко, де пахне пирогами і печивом. Так поверніться ж у своє дитинство, а своїм дітям подаруйте правильні спогади!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
1 ст.
Lvivski Drizhzhi Pressed Yeast 42g
20-30 г.
7 Flour 1kg
4 ст.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Salt Egypt
1/4 ч. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
0,5 ст.
Preparation steps
01
У теплому молоці або воді (температура 35-37°C) розчинити дріжджі і розмішати, поки дріжджі повністю не розчиняться у воді.
02
Додати яйця, цукор, сіль, всипати борошно і замісити тісто (яйця краще попередньо розтерти з сіллю і цукром, а потім ввести в тісто).
03
В кінці замісу додати розтоплене і охолоджене вершкове, рослинне масло або маргарин і вимішувати до тих пір, поки тісто не перестане прилипати до миски і рук (тісто не має бути крутим).
04
Готове тісто злегка посипати борошном або змастити олією, накрити серветкою або рушником і поставити в тепле місце.
05
Коли тісто підніметься, його потрібно обім'яти і дати ще раз підійти. Після чого можна починати пекти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores