Ікра кабачкова - Image

Ікра кабачкова

Number of servings: 12Cooking time: 3 hDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Настійно рекомендуємо приготувати таку страву, як ікра кабачкова. Вона дуже смачна і корисна. Страву рекомендують вживати при різних дієтах. Кабачкова ікра - це дуже малокалорійний продукт. Тому його добре їсти тим, хто мріє скинути зайві кілограми. Всім відомо, що дієти - це в якійсь мірі шкідливі речі, так як відмовляючись від деяких продуктів, ви тим самим позбавляєте себе корисних речовин і необхідних для підтримки організму мікроелементів. Але якщо підходити до дієт правильно і вживати збалансовані і найголовніше різноманітні продукти, то вам вдасться уникнути негативних наслідків. Кабачки - це саме ті продукти, які є незамінними при різних дієтах.

Ingredients

Кабачки

6 кг.

Цибуля ріпчаста

1 кг.

Майонез

500 мл.

Паста томатна

700 г.

Цукор

200 г.

Сіль

за смаком

Перець червоний

за смаком

Preparation steps

01

Кабачки очистити від шкірки, вийняти насіння. Натерти на тертці.

02

Порізати цибулю ріпчасту, обсмажити на сковороді.

03

Додати в каструлю кабачки, цибулю і майонез. Поставити каструлю на вогонь, варити на слабкому вогні протягом 2 годин.

04

Додати томатну пасту і цукор. Посолити і поперчити. Перемішати, варити 30 хвилин.

05

Простерилізувати банки і кришки, розкласти гарячу ікру по банках, закатати, перевернути верх дном, закутати в ковдру.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Ікра кабачкова – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua