
Хліб із кукурудзяного борошна з чилі
Якщо ви є великим шанувальником нетрадиційних видів хліба, то ви зробите правильний вибір, якщо вирішите спекти хліб з кукурудзяного борошна з чилі по-нашому рецепту. Хотілося б окремо відзначити корисність даного хліба. Так як хлібчик печеться з кукурудзяного борошна, то він володіє всіма корисними властивостями, якими володіє кукурудзяне борошно. По-перше, він володіє великою кількістю мікроелементів і вітамінів. По-друге, коли будете споживати такий хліб, то зможете вберегти себе від шлункових розладів, а також хліб відмінно підійде для гіпертонічних хворих, так як кукурудзяне борошно відмінно знижує тиск. По-трете, це дієтичний хліб. Ще неможливо не відзначити, що хліб відрізняється відмінним смаком.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Sto Pudiv Corn Flour 500g
320 г.
Wheat Groats
32 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
15 г.
Pripravka Baking Powder for Dough 18g
15 г.
Baking Soda 500g
2 г.
Salt Egypt
12 г.
Zarog Kefir 2.5% 870g
224 мл.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
115 мл.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
2 шт.
Homemade Butter
50 г.
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
150 г.
Packed Red Hot Peppers
1 шт.
Hot Green Pepper
1 шт.
Preparation steps
01
Спочатку змішати усі сухі інгредієнти. А саме: кукурудзяне борошно, соду, цукор, розпушувач та сіль. На деякий час відставити цю суміш.
02
Яйця збити з кефіром та маслом, ввести до борошняної суміші та замісити тісто. Кукурудзу відкинути на друшляк. Перці дрібно нарізати, змішати з кукурудзою та додати до тіста.
03
Змастити маслом форму та перекласти в неї тісто. Запікати 20-25 хвилин у духовці, розігрітій до 200°С. Охолодити на решітці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores