
Капуста у медовій заливці
Існує досить багато способів приготування капусти. Здавна капусту квасили і солили величезними бочками. З появою скляних банок зі скляними, а потім і металевими кришками стали можливими найрізноманітніші способи заготівлі з капусти на зиму. Один з різноманіття рецептів - капуста в медовій заливці. Перед приготуванням капусту потрібно підготувати належним чином - спочатку прибрати верхні листки, які зазвичай містять різні дефекти. Порізати краще дуже крупно. Капуста в медовій заливці - дуже оригінальна закуска. Завдяки тому, що ця закуска зовсім не містить цукру, її можуть безбоязно їсти діабетики.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cabbage
2,5 кг.
Palermo Tri-Color Pasteriuzed Bell Pepper Strips 500ml
500 г.
Litniy Med Honey 750g
100 г.
Banka Spetsiy Capsicum Chili Pepper 30g
2 шт.
Akvulya Still Water 2l
1 л.
Salt Egypt
30 г.
Preparation steps
01
Капусту нашаткувати. Перець очистити від насіння і нарізати скибочками. Викласти в посудину глибоку.
02
Перемішати овочі. Додати 2 ст. л. солі. Потім знову ретельно перемішати усі інгредієнти. Викласти капусту у банки і додати в кожну шматочок гіркого перцю.
03
Розбавити мед в 1 л. води. Залити ним капусту. На кожну банку покласти вантаж і поставити в холодне місце.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores