Млинцевий торт "Маківка" - Image

Млинцевий торт "Маківка"

Number of servings: 8Cooking time: 1 h 15 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ви стоїте перед вибором: який десерт сьогодні приготувати? Ми вам пропонуємо приголомшливий рецепт млинцевого торта з маком, він так і називається млинцевий торт "Маківка". Цей торт має деякі переваги. По-перше, - це неймовірно ніжний і смачний десерт, який здатний залишити позаду багато десертів. Другою перевагою такого торту є простота його приготування. До того ж, для приготування млинцевого торта "Маківка" зовсім не потрібна духовка, адже млинці ми будемо пекти на сковорідці. Тому цей варіант хороший для тих, у кого не виходять торти в духовці. Приготуйте цей шикарний маковий тортик і ви залишитеся назавжди залежними від його макового чарівного смаку.

Ingredients for the recipe

Chicken Egg C0 1pc
4.80 - 4.95

Chicken Egg C0 1pc

50 g

Ingredients

Chicken Egg C0 1pc

5 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

150 г.

Salt Egypt

0,25 ч. л.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

1100 мл.

7 Flour 1kg

350 г.

Salad Sunflower Oil 500ml

50 мл.

Homemade Butter

1 ст. л.

Poppy

2 ст. л.

Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g

75 г.

Preparation steps

01

Для приготування тіста, змішати 2 яйця, 50 г. цукру, сіль. Додати 700 мл. молока, перемішати вінчиком. Всипати 300 г. просіяного борошна і ретельно перемішати, щоб уникнути грудочок. Додати соняшникову олію, перемішати. Спекти млинці, охолодити.

02

Для приготування крему, змішати в каструлі 400 мл. молока, 100 г. цукру, 50 г. борошна і 3 яєчні жовтки. Додати вершкове масло, поставити на вогонь. Крем довести до кипіння, постійно помішуючи. Як тільки крем загусне додати в нього мак. Ретельно перемішати, охолодити.

03

Кожен млинець намазати 1-2 ст. л. крему. Посипати зверху тертим шоколадом. Поставити торт в холодильник на 2 години.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min