
Короп запечений з овочами
Іноді порції смачної і корисної їжі вистачає для щастя. Покуштувавши запечену рибку, ви відразу відчуєте прилив сил і енергії, почуття ситості і задоволеності. Адже порадувати себе, як виявляється, так легко. Дуже проста страва здатна не лише наситити вас, а ще і підштовхнути до нових ідей: прикрашання страви, її подача, одним словом, створити свій унікальний шедевр із звичайних продуктів. Нехай щоденне одноманітне готування перетвориться на улюблене заняття, мистецтво створення неповторної страви. Не сумнівайтеся, у вас все вийде! По-своєму, звичайно ж, але по-особливому! Рецепт коропа з овочами вже чекає вас!
Ingredients
Короп
1 шт. (1 кг.)
Болгарський перець
1 шт.
Лимон
1 шт.
Морква
2 шт.
Цибуля
1 шт.
Помідор
1 шт.
Олія
3 ст. л.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Зелень
пучок
Preparation steps
01
Перед готуванням рибу слід очистити від луски і вичистити нутрощі. Помити, обсушити і зробити надрізи до хребта.
02
Підготувати овочі. Очистити: болгарський перець, цибулю і моркву. Вимити від забруднень. Нарізати як слід: кружечками - болгарський перець і помідор; півкільцями - цибулю, а моркву натерти на терці. Петрушку просто нашаткувати.
03
Натерти рибу сіллю і перцем й укласти на заздалегідь змащене олією деко. Полити соком лимона і викласти поверх коропа нарізані овочі. Можна покласти овочі і в середину риби.
04
Розігріти духовку до 180ºС і помістити в неї запікати рибу з овочами. Займе цей процес 25 хвилин. Подавати готовий короп із зеленню. Порізати на порційні шматки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores