
Камбала по-королівськи
Про рибу можна говорити нескінченно, але краще її приготувати і подарувати казковий смак незабутньої страви вашим близьким. Наприклад, камбала по-королівськи приведе в захват усіх шанувальників рибних страв. Цей вид риби підійде і тим, хто дотримується дієти, адже білок камбали повністю засвоюється організмом, не перевантажуючи його. Також м'ясо риби сприяє зниженню рівня холестерину в крові. Лимон додасть смаку пікантності і вишуканості, а оливкова олія зробить м'ясо камбали ще ніжнішим. Гілочка розмарину стане не просто прикрасою для страви, а подарує неповторний аромат гармонії і спокою. Насолоджуйтесь!
Ingredients
Камбала оброблена і обпатрана
2 шт.
Олія оливкова
50 г.
Лайм (лимон)
1 шт.
Помідори черрі
150 г.
Зубчик часника (очищений)
4 шт.
Гілочки розмарину
2 шт.
Гілочки чебрецю
3 шт.
Сіль морська
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
Форму для запікання застелити пергаментом, зверху викласти оброблену камбалу.
02
В жабри камбали покласти часточки лимона, навколо риби викласти часник (злегка розчавлений ножем), помідори черрі, свіжий чебрець і розмарин (за бажанням). Посолити та поперчити зверху, рівномірно полити рибу оливковою олією.
03
Щільно загорнути в пергамент, краї закріпити зубочистками. Поставити форму з рибою в духовку на 20 хвилин при температурі 180°C. Викласти рибу на тарілку разом з запеченими черрі, часником (за бажанням), часточками свіжого лимона і гілочками чебрецю.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores