Риба в мигдальній паніровці - Image

Риба в мигдальній паніровці

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

На календарі четвер? За радянською традицією цей день вважається рибним. Не будемо порушувати цей старий добрий звичай і запропонуємо Вам чудову страву спеціально для такого випадку – дивовижну рибу в мигдальній паніровці. Ніжне і соковите рибне філе з оригінальною хрусткою скоринкою безумовно підкорить навіть самого примхливого гурмана. Проста в приготуванні, але вишукана і ефектна страва займе центральне місце на Вашому святковому столі. Панірувальна суміш з меленого мигдалю і кокосової стружки додасть неповторний пікантний смак і приємний горіховий аромат. Рибу можете використовувати будь-яку на Ваш смак і гаманець, але найкраще підійде та, в якій мінімум кісток і максимум цінного жиру.

Ingredients

Яйце куряче

2 шт.

Кокосова стружка

120 г

Мигдаль

180 г

Перець чорний мелений

за смаком

Сіль

за смаком

Риба

480 г

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 220 градусів. Мигдаль подрібнити блендером до стану борошна. Додати до мигдального борошна кокосову стружку і перемішати.

02

Яйця розбити, відокремити білки від жовтків. Збити білки міксером до появи піни (але не в стійку піну). Рибу (філе), помити, просушити паперовими рушниками. За смаком додати сіль і перець до риби.

03

Опустити рибу в білки, потім у кокосово-мигдалеву суміш. За бажанням, рибу можна збризнути лимонним соком або олією. Покласти на деко і поставити його в духовку на 20-25 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min