Сацебелла з помідорів - Image

Сацебелла з помідорів

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Добре, коли у кулінарній книжці завжди можна знайти рецепт, який підходить практично до всіх гарнірів. Їх можна назвати ще універсальними. Особливо часто такими стравами є соуси або салати. Ось один з таких соусів ми вам і пропонуємо спробувати зробити. Його універсальність в тому, що основний їх компонент - помідори. А вони, як відомо, добре підходять і до м'яса, і до каш, і навіть до риби можна робити сацебеллу. А так як соус домашній, то немає причин переживати, з чого ж він зроблений. І так зрозуміло, що всі інгредієнти натуральні і свіжі. Тому якщо ви не знаєте, як заправити свій гарнір, саме час звернутися до цього рецепту.

Ingredients for the recipe

Pink Tomato in Packing
89.10 - 113.40

Pink Tomato in Packing

per 1 kg

Ingredients

Pink Tomato in Packing

2000 г.

Banka Spetsiy Capsicum Chili Pepper 30g

2 шт.

Cilantro 70g

1 пучок

Parsley 70g

за смаком

Dill 70g

за смаком

Garlic

4 зубчики

Spice Coriander Ground

1 ч. л.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Стиглі соковиті помідори обдати окропом і зняти з них шкірку. Розрізати кожну помідорину на кілька частин - шість або вісім. Залишити їх на деякий час в каструлі, щоб виділився прозорий сік. Сік злити і тушкувати помідори близько години, поки маса не загусне.

02

У цей час покласти в помідори товчений часник і стручковий перець - його можна нарізати, а можна кинути і цілим.

03

Потовкти у ступці зелень, коріандр і сухе сунелі, посипати їх сіллю. Кинути в соус товчену зелень і зняти каструлю з вогню. Все добре перемішати і остудити. Сацебелі підходить абсолютно до всього - від смаженої картоплі до вареного м'яса.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min