
Млинці з сиром
Ці найніжніші і хрусткі млинці сподобаються всій вашій родині. Вони стануть вашим улюбленим сніданком або вечерею. Спробувавши один раз ці чудові і дуже смачні ніжні млинці вам захочеться їх готувати ще не один раз. Млинці виходять еластичні і тоненькі. Вони добре поєднуються з какао або ранковою бадьорою кавою. Ви можете подавати їх на сніданок, поливши шоколадом. У цьому випадку ви з'їсте цінний, корисний і поживний сніданок. Сир, наявний у млинчиках дуже добре підходить для успішного початку дня. Ви отримаєте від нього дуже багато білка і кальцію. А шоколад чудово підбадьорить вас. Тому не роздумуйте, а швидше приступайте до приготування млинців.
Ingredients
Борошно
250 г.
Яйця
3 шт.
Сир
400 г.
Яєчний жовток
3 шт.
Молоко
500 мл.
Цукор
60 г.
Соняшникова олія
45 мл.
Солодка сирна маса
400 г.
Вершкове масло
60 г.
Сіль
по вкусу
Preparation steps
01
У миску просіяти борошно, додати яйця, сіль, цукор і половину молока. Добре розмішати, додати молоко і рослинну олію, перемішати до однорідності.
02
Спекти тонкі млинчики, підсмажуючи тільки з одного боку. Скласти готові млинці стопкою, підсмаженою стороною вгору.
03
Для начинки змішати сир, сирну масу, жовтки і розм'якшене масло. Добре перемішати. На кожен млинець покласти по столовій ложці начинки. Згорнути конвертиками (рулетиками, трикутничками)
04
Підсмажити з одного боку на невеликому вогні, потім перевернути, накрити кришкою і готувати 4-5 хвилин, щоб начинка добре прогрілася.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores