Малосольні помідори - Image

Малосольні помідори

Number of servings: 8Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Багато хто чув про малосольні огірки. Вони відмінно підходять як закуска до будь-якого столу. Їм завжди раді і багато їх люблять. Але як на рахунок малосольних помідорів? Чи чули ви коли-небудь рецепт такої страви? У всякому разі, малосольні помідори корисніші, ніж консервовані. Тому що в них зберігаються майже всі корисні вітаміни, яких предостатньо в помідорах. Їх можна їсти просто так чи робити з ними салати та інші різні страви. Вони можуть довго зберігається у вашому холодильнику, а оскільки робити їх дуже просто і швидко, то ви із задоволенням будете робити їх щоразу. Запевняємо, ви не пошкодуєте, що витратили час на них.

Ingredients

Помідори

1 кг.

Часник

5 зубчиків

Лавровий лист

3 шт.

Оцет

2 ст. л.

Чорний перець горошок

5 шт.

Цукор

1 ст. л.

Сіль

1 ст. л.

Preparation steps

01

У каструлю налити приблизно 500 мл. води. У воду додати духмяний перець, лавровий лист, сіль, цукор.

02

Каструлю поставити на вогонь і довести до кипіння, кип'ятити близько 5 хвилин. Потім остудити до теплого стану.

03

Зубчики часнику очистити і нарізати тонкими пластинками.

04

Помідори залити окропом на 2-3 хвилини.

05

Потім зробити на кожному помідорі хрестоподібний надріз і зняти шкірку. Ще потрібно акуратно вирізати область у плодоніжки.

06

Очищені помідори скласти в банку і посипати пластинками часнику.

07

У каструлю з маринадом вилити оцет і добре перемішати. Після чого залити маринадом помідори.

08

Закрити щільно банку кришкою і поставити в холодильник на дві доби.

09

Апетитні малосольні помідори добре подавати до картопляного пюре або іншого гарніру.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Малосольні помідори – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua