
Весняна печеня з курки і молодої картоплі
Звичну нам печеню абсолютно незаслужено вважають зимовою стравою. Яскрава весняна зелень, курячі стегенця і молода картопля вдало поєднуються в рецепті цієї ситної страви. У кожну страву з курки завжди хочеться додати ексклюзиву, щоб кожного разу вона мала неповторний смак. Ніжне куряче м'ясо як можна краще підходить до ранньої картоплі. А брокколі, зелений горошок і зелень додадуть страві не тільки яскраве кольорове оформлення, але й так потрібні вам навесні вітаміни і мікроелементи. Завдяки соусу песто страва набуває не тільки гармонійний смак, але і запам'ятається вам надовго.
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Peeled Young Small Potatoes 1kg
300 г.
Vitana Vegetable Broth 1.1kg
425 мл.
Broccoli
300 г.
Veres Green Peas 210g
140 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
1 пучок
Reggia Genovese Pesto Sauce 190g
2 ст. л.
Parsley 70g
100 г.
Dill 70g
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти оливкову олію в глибокій сковороді з масивним дном. Додати подрібнену цибулю, пасерувати на слабкому вогні близько 5 хвилин. Відправити в сковорідку курячі стегенця без шкіри і кісток і готувати, поки вони не побіліють.
02
Додати дрібну молоду картоплю, влити бульйон і поперчити. Довести до кипіння, накрити кришкою і тушкувати приблизно 30 хвилин.
03
Додати броколі, зелений горошок і зелень, готувати під кришкою 5 хвилин. Потім вмішати соус песто, прогріти і подавати страву до столу. Смачного!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores