Короп запечений з овочами - Image

Короп запечений з овочами

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Іноді порції смачної і корисної їжі вистачає для щастя. Покуштувавши запечену рибку, ви відразу відчуєте прилив сил і енергії, почуття ситості і задоволеності. Адже порадувати себе, як виявляється, так легко. Дуже проста страва здатна не лише наситити вас, а ще і підштовхнути до нових ідей: прикрашання страви, її подача, одним словом, створити свій унікальний шедевр із звичайних продуктів. Нехай щоденне одноманітне готування перетвориться на улюблене заняття, мистецтво створення неповторної страви. Не сумнівайтеся, у вас все вийде! По-своєму, звичайно ж, але по-особливому! Рецепт коропа з овочами вже чекає вас!

Ingredients

Короп

1 шт. (1 кг.)

Болгарський перець

1 шт.

Лимон

1 шт.

Морква

2 шт.

Цибуля

1 шт.

Помідор

1 шт.

Олія

3 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Зелень

пучок

Preparation steps

01

Перед готуванням рибу слід очистити від луски і вичистити нутрощі. Помити, обсушити і зробити надрізи до хребта.

02

Підготувати овочі. Очистити: болгарський перець, цибулю і моркву. Вимити від забруднень. Нарізати як слід: кружечками - болгарський перець і помідор; півкільцями - цибулю, а моркву натерти на терці. Петрушку просто нашаткувати.

03

Натерти рибу сіллю і перцем й укласти на заздалегідь змащене олією деко. Полити соком лимона і викласти поверх коропа нарізані овочі. Можна покласти овочі і в середину риби.

04

Розігріти духовку до 180ºС і помістити в неї запікати рибу з овочами. Займе цей процес 25 хвилин. Подавати готовий короп із зеленню. Порізати на порційні шматки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Короп запечений з овочами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua