
Малосольні помідори
Багато хто чув про малосольні огірки. Вони відмінно підходять як закуска до будь-якого столу. Їм завжди раді і багато їх люблять. Але як на рахунок малосольних помідорів? Чи чули ви коли-небудь рецепт такої страви? У всякому разі, малосольні помідори корисніші, ніж консервовані. Тому що в них зберігаються майже всі корисні вітаміни, яких предостатньо в помідорах. Їх можна їсти просто так чи робити з ними салати та інші різні страви. Вони можуть довго зберігається у вашому холодильнику, а оскільки робити їх дуже просто і швидко, то ви із задоволенням будете робити їх щоразу. Запевняємо, ви не пошкодуєте, що витратили час на них.
Ingredients
Помідори
1 кг.
Часник
5 зубчиків
Лавровий лист
3 шт.
Оцет
2 ст. л.
Чорний перець горошок
5 шт.
Цукор
1 ст. л.
Сіль
1 ст. л.
Preparation steps
01
У каструлю налити приблизно 500 мл. води. У воду додати духмяний перець, лавровий лист, сіль, цукор.
02
Каструлю поставити на вогонь і довести до кипіння, кип'ятити близько 5 хвилин. Потім остудити до теплого стану.
03
Зубчики часнику очистити і нарізати тонкими пластинками.
04
Помідори залити окропом на 2-3 хвилини.
05
Потім зробити на кожному помідорі хрестоподібний надріз і зняти шкірку. Ще потрібно акуратно вирізати область у плодоніжки.
06
Очищені помідори скласти в банку і посипати пластинками часнику.
07
У каструлю з маринадом вилити оцет і добре перемішати. Після чого залити маринадом помідори.
08
Закрити щільно банку кришкою і поставити в холодильник на дві доби.
09
Апетитні малосольні помідори добре подавати до картопляного пюре або іншого гарніру.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores