Гриби на закуску - Image

Гриби на закуску

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ще з давніх часів гриби (мариновані або смажені) вважалися чи не найкращою закускою під вітчизняний алкогольний напій. Чоловіки просто обожнюють їх як закуску. Але навіть, якщо ваш вечір буде більш скромним і без алкоголю, все одно швидкий рецепт грибочків вам не завадить. Тому що у кожної господині повинні бути про запас рецепти страв, які швидко і просто готувати. Ви можете подавати такі гриби з будь-яким гарніром, адже гриби багато з чим можна поєднувати. У будь-якому випадку вийде смачно і по-домашньому. Тому можете навіть не сумніватися, ваші рідні будуть у захваті. Не дивлячись на те, що страва належить до простих.

Ingredients

Олія оливкова

5 ст. л.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Часник

3 зуб.

Морква

2 шт.

Вино біле сухе

275 мл.

Петрушка

20 г.

Лавровий лист

1 шт.

Гриби свіжі

750 г.

Помідори

2 шт.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Preparation steps

01

Розігріти 3 столові ложки олії в каструлі, додати дрібно нарізану цибулю, порізані скибочками моркву і зубчики часнику. Готувати 5 хвилин, при цьому помішувати постійно.

02

Влити вино, додати дві гілочки петрушки і лавровий лист. Посолити і поперчити і готувати ще 5 хвилин. Потім додати грибні капелюшки і дрібно покришені помідори і готувати ще 5 хвилин.

03

Видалити петрушку, лавровий лист і часник. Перекласти гриби на тарілку, збризнути маслом і посипати петрушкою, що залишилась. Перемішати добре і поставити в холодильник.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Гриби на закуску – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua