Хліб із кукурудзяного борошна з чилі - Image

Хліб із кукурудзяного борошна з чилі

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Якщо ви є великим шанувальником нетрадиційних видів хліба, то ви зробите правильний вибір, якщо вирішите спекти хліб з кукурудзяного борошна з чилі по-нашому рецепту. Хотілося б окремо відзначити корисність даного хліба. Так як хлібчик печеться з кукурудзяного борошна, то він володіє всіма корисними властивостями, якими володіє кукурудзяне борошно. По-перше, він володіє великою кількістю мікроелементів і вітамінів. По-друге, коли будете споживати такий хліб, то зможете вберегти себе від шлункових розладів, а також хліб відмінно підійде для гіпертонічних хворих, так як кукурудзяне борошно відмінно знижує тиск. По-трете, це дієтичний хліб. Ще неможливо не відзначити, що хліб відрізняється відмінним смаком.

Ingredients

Кукурудзяне борошно

320 г.

Пшенична крупа

32 г.

Цукор

15 г.

Розпушувач для тіста

15 г.

Сода

2 г.

Сіль

12 г.

Кефір

224 мл.

молоко

115 мл.

Яйце

2 шт.

Вершкове масло

50 г.

Консервована кукурудза

150 г.

Червоний гострий перець

1 шт.

Зелений гострий перець

1 шт.

Preparation steps

01

Спочатку змішати усі сухі інгредієнти. А саме: кукурудзяне борошно, соду, цукор, розпушувач та сіль. На деякий час відставити цю суміш.

02

Яйця збити з кефіром та маслом, ввести до борошняної суміші та замісити тісто. Кукурудзу відкинути на друшляк. Перці дрібно нарізати, змішати з кукурудзою та додати до тіста.

03

Змастити маслом форму та перекласти в неї тісто. Запікати 20-25 хвилин у духовці, розігрітій до 200°С. Охолодити на решітці.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Хліб із кукурудзяного борошна з чилі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua