
Хліб із кукурудзяного борошна з чилі
Якщо ви є великим шанувальником нетрадиційних видів хліба, то ви зробите правильний вибір, якщо вирішите спекти хліб з кукурудзяного борошна з чилі по-нашому рецепту. Хотілося б окремо відзначити корисність даного хліба. Так як хлібчик печеться з кукурудзяного борошна, то він володіє всіма корисними властивостями, якими володіє кукурудзяне борошно. По-перше, він володіє великою кількістю мікроелементів і вітамінів. По-друге, коли будете споживати такий хліб, то зможете вберегти себе від шлункових розладів, а також хліб відмінно підійде для гіпертонічних хворих, так як кукурудзяне борошно відмінно знижує тиск. По-трете, це дієтичний хліб. Ще неможливо не відзначити, що хліб відрізняється відмінним смаком.
Ingredients
Кукурудзяне борошно
320 г.
Пшенична крупа
32 г.
Цукор
15 г.
Розпушувач для тіста
15 г.
Сода
2 г.
Сіль
12 г.
Кефір
224 мл.
молоко
115 мл.
Яйце
2 шт.
Вершкове масло
50 г.
Консервована кукурудза
150 г.
Червоний гострий перець
1 шт.
Зелений гострий перець
1 шт.
Preparation steps
01
Спочатку змішати усі сухі інгредієнти. А саме: кукурудзяне борошно, соду, цукор, розпушувач та сіль. На деякий час відставити цю суміш.
02
Яйця збити з кефіром та маслом, ввести до борошняної суміші та замісити тісто. Кукурудзу відкинути на друшляк. Перці дрібно нарізати, змішати з кукурудзою та додати до тіста.
03
Змастити маслом форму та перекласти в неї тісто. Запікати 20-25 хвилин у духовці, розігрітій до 200°С. Охолодити на решітці.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores