
Тріска в томатному соусі з чорносливом і розмарином
Незважаючи на те, що атлантична тріска – дієтична і низькокалорійна рибка, пропонована страва виходить досить-таки ситною і поживною. Корисність тріски не викликає сумнівів. Вона як основний інгредієнт страви практично не поступається м'ясу за вмістом білка. До того ж, філе цієї риби благотворно впливає на роботу шлунково-кишкового тракту і допомагає здоров'ю серця. Тушкування тріски в томатному соусі надає ніжний, делікатний смак і робить її соковитою. А в поєднанні з чорносливом і ароматною пряністю розмарином страва набуває вишуканість і неповторність. Не страва, а суцільне гастрономічне задоволення для Ваших смакових рецепторів. Спробуйте цю смакоту і переконайтеся в цьому самі.
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл
Packed Onion from 3kg
80 г
Runa Vinegar 9% 0.75l
20 мл
Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l
1,5 кг
Akvulya Still Water 2l
200 мл
Cod
2,3 кг
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Almond Pitted Prunes 75g
350 г
Rosemary
20 г
Preparation steps
01
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями або півкільцями. У блендері подрібнити консервовані помідори до консистенції пюре. Рибу нарізати не надто великими шматочками.
02
Чорнослив розрізати на 3 частини кожен. Розігріти в сковороді оливкову олію. Обсмажити в сковороді цибулю до золотисто-прозорого стану (близько 6-7 хвилин). Додати оцет і готувати близько 30 секунд. Рибу помити, відділити м'якоть від кісток.
03
Додати до цибулі томатне пюре і воду. Довести суміш до кипіння і додати рибу. Тушкувати близько 15 хвилин до готовності.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores