
Риба в мигдальній паніровці
На календарі четвер? За радянською традицією цей день вважається рибним. Не будемо порушувати цей старий добрий звичай і запропонуємо Вам чудову страву спеціально для такого випадку – дивовижну рибу в мигдальній паніровці. Ніжне і соковите рибне філе з оригінальною хрусткою скоринкою безумовно підкорить навіть самого примхливого гурмана. Проста в приготуванні, але вишукана і ефектна страва займе центральне місце на Вашому святковому столі. Панірувальна суміш з меленого мигдалю і кокосової стружки додасть неповторний пікантний смак і приємний горіховий аромат. Рибу можете використовувати будь-яку на Ваш смак і гаманець, але найкраще підійде та, в якій мінімум кісток і максимум цінного жиру.
Ingredients
Яйце куряче
2 шт.
Кокосова стружка
120 г
Мигдаль
180 г
Перець чорний мелений
за смаком
Сіль
за смаком
Риба
480 г
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 220 градусів. Мигдаль подрібнити блендером до стану борошна. Додати до мигдального борошна кокосову стружку і перемішати.
02
Яйця розбити, відокремити білки від жовтків. Збити білки міксером до появи піни (але не в стійку піну). Рибу (філе), помити, просушити паперовими рушниками. За смаком додати сіль і перець до риби.
03
Опустити рибу в білки, потім у кокосово-мигдалеву суміш. За бажанням, рибу можна збризнути лимонним соком або олією. Покласти на деко і поставити його в духовку на 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores