
Чанфота
Будь-яка кухня світу має у своєму національному меню те, що французи традиційно прозвали «рагу». Ось і чанфота – ніщо інше як овочеве рагу на сицилійський манер. Воно являє собою пісну, низькокалорійну і дієтичну страву з величезною кількістю вітамінів, яку можна вживати в якості поживного гарніру (до м'яса, риби, птиці) або як самодостатню страву. Як правило, щоб овочі тушкувалися, потрібен соус або рідка заправка. У нашому ж випадку, інгредієнти підібрані таким чином, що обсмажуючись в олії, вони починають рясно виділяти сік, який і служить рідиною для тушкування. Завдяки цьому овочі насичуються смаками та ароматами один одного, і виходять м'якими і соковитими.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
700 г
Packed Potatoes
700 г
Kappa Sweet Pepper
700 г
Basil in Pot
50 г
Salt Egypt
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
150 мл
Eggplant
2 шт.
Zucchini
2 шт.
Onion
100 г
Bravita Korean Asparagus Beans with Vegetables 1000g
200 г
Preparation steps
01
Баклажан нарізати великими кубиками, залити солоною водою і залишити на 1 годину. Відкинути на друшляк і обсушити. Картоплю очистити і нарізати кубиками. Так само нарізати кабачки. Цибулю почистити і нашаткувати.
02
Перець очистити від насіння і нарізати тонкими смужками. Помідори очистити від шкірки і насіння, протерти через сито. Базилік подрібнити руками.
03
У великому сотейнику розігріти оливкову олію, обсмажити цибулю і базилік 2 хв. Додати протерті помідори, перемішати. Довести до кипіння, засипати картоплю, баклажани і через 2-3 хв. кабачки.
04
Посолити, поперчити, перемішати і тушкувати на дуже маленькому вогні 20 хв., Періодично додаючи трохи води. Потім додати солодкий перець, протушкувати ще 7-10 хв. Як тільки овочі будуть готові (вони не повинні перетворитися на кашу), зняти з вогню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores