Тріска в томатному соусі з чорносливом і розмарином - Image

Тріска в томатному соусі з чорносливом і розмарином

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Незважаючи на те, що атлантична тріска – дієтична і низькокалорійна рибка, пропонована страва виходить досить-таки ситною і поживною. Корисність тріски не викликає сумнівів. Вона як основний інгредієнт страви практично не поступається м'ясу за вмістом білка. До того ж, філе цієї риби благотворно впливає на роботу шлунково-кишкового тракту і допомагає здоров'ю серця. Тушкування тріски в томатному соусі надає ніжний, делікатний смак і робить її соковитою. А в поєднанні з чорносливом і ароматною пряністю розмарином страва набуває вишуканість і неповторність. Не страва, а суцільне гастрономічне задоволення для Ваших смакових рецепторів. Спробуйте цю смакоту і переконайтеся в цьому самі.

Ingredients for the recipe

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
339.00

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

250 ml

Ingredients

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

20 мл

Packed Onion from 3kg

80 г

Runa Vinegar 9% 0.75l

20 мл

Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l

1,5 кг

Akvulya Still Water 2l

200 мл

Cod

2,3 кг

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Almond Pitted Prunes 75g

350 г

Rosemary

20 г

Preparation steps

01

Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями або півкільцями. У блендері подрібнити консервовані помідори до консистенції пюре. Рибу нарізати не надто великими шматочками.

02

Чорнослив розрізати на 3 частини кожен. Розігріти в сковороді оливкову олію. Обсмажити в сковороді цибулю до золотисто-прозорого стану (близько 6-7 хвилин). Додати оцет і готувати близько 30 секунд. Рибу помити, відділити м'якоть від кісток.

03

Додати до цибулі томатне пюре і воду. Довести суміш до кипіння і додати рибу. Тушкувати близько 15 хвилин до готовності.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min