Тріска в томатному соусі з чорносливом і розмарином - Image

Тріска в томатному соусі з чорносливом і розмарином

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Незважаючи на те, що атлантична тріска – дієтична і низькокалорійна рибка, пропонована страва виходить досить-таки ситною і поживною. Корисність тріски не викликає сумнівів. Вона як основний інгредієнт страви практично не поступається м'ясу за вмістом білка. До того ж, філе цієї риби благотворно впливає на роботу шлунково-кишкового тракту і допомагає здоров'ю серця. Тушкування тріски в томатному соусі надає ніжний, делікатний смак і робить її соковитою. А в поєднанні з чорносливом і ароматною пряністю розмарином страва набуває вишуканість і неповторність. Не страва, а суцільне гастрономічне задоволення для Ваших смакових рецепторів. Спробуйте цю смакоту і переконайтеся в цьому самі.

Ingredients

Олія оливкова

20 мл

Цибуля ріпчаста

80 г

Оцет

20 мл

Помідори консервовані

1,5 кг

Вода

200 мл

Тріска

2,3 кг

Сіль

за смаком

Перець чорний

за смаком

Чорнослив

350 г

Розмарин

20 г

Preparation steps

01

Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями або півкільцями. У блендері подрібнити консервовані помідори до консистенції пюре. Рибу нарізати не надто великими шматочками.

02

Чорнослив розрізати на 3 частини кожен. Розігріти в сковороді оливкову олію. Обсмажити в сковороді цибулю до золотисто-прозорого стану (близько 6-7 хвилин). Додати оцет і готувати близько 30 секунд. Рибу помити, відділити м'якоть від кісток.

03

Додати до цибулі томатне пюре і воду. Довести суміш до кипіння і додати рибу. Тушкувати близько 15 хвилин до готовності.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Тріска в томатному соусі з чорносливом і розмарином – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua