Домашній майонез - Image

Домашній майонез

Number of servings: 1Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пройдіть для себе тест "Яка ви господиня". Наприклад, візьміть за правило готувати популярні страви чи соуси своїми руками - адже це набагато смачніше. Ні для кого не секрет, що покупні соуси не надто корисні для організму при частому вживанні в їжу. А ось ми пропонуємо вам приготувати майонез, який буде не тільки смачним, але й корисним одночасно. Всього за 30 хвилин ви можете зробити густий соус з колоритним і пікантним смаком. Густий майонез прикрасить будь-яку страву, смажена картопелька стане ще більш запашною, салат - ще більш незабутнім, а вас він зробить ще більш коханою. Адже всі ми пам'ятаємо, як прокладати шлях до серця чоловіка. Також відмінний соус можна зробити, додавши в майонез трохи домашнього кетчупу. Але пам'ятайте, що домашній майонез не зберігається так довго, як той, що купується. Тому готуйте стільки, скільки з'їсте за три дні.

Ingredients for the recipe

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
374.30

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg

1 kg

Ingredients

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg

2 шт.

Vinnytsia Mustard 125g

1 ч. л.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

2 ч. л.

Oliyar Refined Sunflower Oil 1l

1 стакан

Salt Egypt

1/4 ч. л.

Kamis Black Pepper Pea Spices

щіпка

Preparation steps

01

Змішати вінчиком жовтки з сіллю, гірчицею, перцем і лимонним соком.

02

Збивати 3-4 хв. (це дозволить майонезу стати гладким, коли в нього додаватиметься рослинна олія).

03

Продовжуючи збивати, додавати по краплі олію. Коли залишиться 1/3 олії, влити її вже тонкою цівкою, не припиняючи збивати. Повинна вийти емульсія.

04

Якщо вона надто густа, додати ще лимонного соку. Якщо соус продовжує залишатися густим, додати 1 ст. л. гарячої води, щоб трохи розбавити консистенцію.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min