
Міні-піци
Багато хто побоюється готувати дріжджове тісто через те, що воно може вийти не таким, як треба за рецептом. Але повірте, що все не так складно, як здається на перший погляд. Головне - це строго дотримуватися рецепту і додати трохи терпіння. Тоді ви отримаєте найсмачнішу випічку. У нашому випадку ми пропонуємо вам зробити невеликі піци з дріжджового тіста. Як у будь-якому іншому рецепті піци, ви можете варіювати начинку, додавати те, що вам більше подобається, і прибирати ті інгредієнти, які ви не любите. Або можна, наприклад, зробити кілька штучок з різною начинкою, щоб запропонувати своїм гостям різноманітність!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Auchan Oregano 20g
1 ч. л.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
2 ч. л.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Chumak Tomato Paste 25% 300g
2 ст. л.
Argal York Sandwich Ham
20 г.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
2 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
0,5 ч. л.
Mozzarella Cheese Lel 45%
2 ст. л.
Arugula 50g
за смаком
Oscar Refined Olive Oil with Added Olive Oil 250ml
за смаком
Garlic
1 зуб.
Preparation steps
01
Просіяти пшеничне борошно в миску, додати дріжджі, цукор і сіль. Перемішати, зробити в центрі заглиблення і додати 125 мл., води і йогурт. Добре перемішати. Викласти на посипану борошном поверхню і вимішувати 5 хвилин. Накрити тісто рушником і залишити в теплому місці на 30 хвилин, поки воно не збільшиться в розмірі в 2 рази.
02
Розігріти духовку до 200ᵒC. Розділити тісто на 4 порції. Кожну порцію розкачати на кружки. Викласти на деко.
03
Змішати томатну пасту, подрібнений часник, орегано і 1 столову ложку води. Намасти соусом тісто, зверху посипати нарізаною шинкою і натертою моцарелою. Випікати 15 хвилин до золотистих країв піци. Перед подачею посипати нарізаною руколою і збризнути оливковою олією.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores