
Курча по-римськи
Спробувавши цю ароматну італійську страву, Ви не раз захочете приготувати її знову і знову. Курча по-римськи стане гідною прикрасою Вашого святкового столу, привівши в захват всіх гостей. Ніжне м'ясо курчати підкорить своєю соковитістю і апетитною скоринкою. Невід'ємним інгредієнтом страви є прошутто – італійська шинка, приготовлена зі свинячого окосту з морською сіллю. Цей вишуканий делікатес наситить овочі благородним ароматом копченостей. Завершує композицію пряні спеції – чебрець і орегано. Завдяки тому, що м'ясо настоїться в холодильнику, курча добре просочиться соусом. Рекомендується готувати страву за день святкового застілля.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Breast
2 шт.
Chicken Thigh
2 шт.
Salt Egypt
1,5 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
0,5 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Red Pepper
1 шт.
Metro Chef Slicing Prosciutto Crudo 250g
100 г.
Garlic
2 шт.
Pink Tomato in Packing
1 шт.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
100 мл.
Fresh Thyme 50g
1 ст. л.
Oregano in Pot 200g
1 ст. л.
Food Studio Chicken Broth 500ml
100 мл.
Iberica Capers 250g
2 ст. л.
Parsley 70g
50 г.
Yellow Pepper
1 шт.
Preparation steps
01
Видалити з м'яса шкіру, натерти сіллю і перцем. Обсмажити м'ясо на розігрітій сковороді в олії, до золотистої скоринки.
02
Витягнути м'ясо зі сковороди, замість нього на сковороду додати подрібнений перець і шинку. Готувати протягом 5 хвилин, після чого додати на сковороду нарізаний тонкими частинками часник. Тушкувати ще 1 хвилину.
03
Додати чебрець і орегано, подрібнені помідори на сковороду, вилити вино і бульйон. Перемішати суміш, додати вже обсмажене м'ясо.
04
Довести до кипіння, зменшити вогонь, накрити кришкою сковороду, готувати 20-30 хвилин.
05
Викласти м'ясо з соусом в ємність з герметичною кришкою, прибрати в холодильник на 8 годин. При подачі підігріти м'ясо, і додати в соус каперси і посічену петрушку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores