
Тальятеле з помідорами і моцарелою
Давно хотіли відчути себе в ролі італійського шеф-кухаря? Мрії повинні збуватися. Отже, тальятеле з помідорами і моцарелою – неймовірно ароматне і красиве блюдо сонячної Італії. Тальятеле готується досить просто і швидко в невеликій кількості підсоленої води. Родзинка страви – шаруваті кульки італійського сиру моцарела. Його готують з молока буйволиць, проте зустрічається і моцарела з коров'ячого молока. Розпечена оливкова олія, яка обволікає ніжну моцарелу і соковиті помідори черрі, пробуджує пряний аромат чебрецю і шавлії.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ukrpole Marinated Cherry Tomatoes 540ml
200 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Mozzarella Cheese Lel 45%
150 г.
Thyme, pc
за смаком
Sage in pot
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Помідори порізати на 4 частини. Якщо великі, то очистити і видалити насіння.
02
Шавлію і чебрець подрібнити і додати до помідорів, туди ж додати терту моцарелу. Посолити, поперчити за смаком.
03
У сковороді або сотейнику розігріти оливкову олію. Розжарити її до легкого димку і різко вилити в ємність із помідорами і моцарелою. Олія почне пузиритися і кипіти. Акуратно перемішати.
04
Заздалегідь зварити пасту і викласти в сковороду разом з помідорами і моцарелою. Перемішати, прогріти і подати на підігрітому посуді.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores