Тальятеле з помідорами і моцарелою - Image

Тальятеле з помідорами і моцарелою

Number of servings: 5Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Давно хотіли відчути себе в ролі італійського шеф-кухаря? Мрії повинні збуватися. Отже, тальятеле з помідорами і моцарелою – неймовірно ароматне і красиве блюдо сонячної Італії. Тальятеле готується досить просто і швидко в невеликій кількості підсоленої води. Родзинка страви – шаруваті кульки італійського сиру моцарела. Його готують з молока буйволиць, проте зустрічається і моцарела з коров'ячого молока. Розпечена оливкова олія, яка обволікає ніжну моцарелу і соковиті помідори черрі, пробуджує пряний аромат чебрецю і шавлії.

Ingredients for the recipe

Ukrpole Marinated Cherry Tomatoes 540ml
88.50

Ukrpole Marinated Cherry Tomatoes 540ml

540 ml

Ingredients

Ukrpole Marinated Cherry Tomatoes 540ml

200 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

за смаком

Mozzarella Cheese Lel 45%

150 г.

Thyme, pc

за смаком

Sage in pot

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Помідори порізати на 4 частини. Якщо великі, то очистити і видалити насіння.

02

Шавлію і чебрець подрібнити і додати до помідорів, туди ж додати терту моцарелу. Посолити, поперчити за смаком.

03

У сковороді або сотейнику розігріти оливкову олію. Розжарити її до легкого димку і різко вилити в ємність із помідорами і моцарелою. Олія почне пузиритися і кипіти. Акуратно перемішати.

04

Заздалегідь зварити пасту і викласти в сковороду разом з помідорами і моцарелою. Перемішати, прогріти і подати на підігрітому посуді.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min