
Гриби на закуску
Ще з давніх часів гриби (мариновані або смажені) вважалися чи не найкращою закускою під вітчизняний алкогольний напій. Чоловіки просто обожнюють їх як закуску. Але навіть, якщо ваш вечір буде більш скромним і без алкоголю, все одно швидкий рецепт грибочків вам не завадить. Тому що у кожної господині повинні бути про запас рецепти страв, які швидко і просто готувати. Ви можете подавати такі гриби з будь-яким гарніром, адже гриби багато з чим можна поєднувати. У будь-якому випадку вийде смачно і по-домашньому. Тому можете навіть не сумніватися, ваші рідні будуть у захваті. Не дивлячись на те, що страва належить до простих.
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
5 ст. л.
Young Onions
1 шт.
Garlic
3 зуб.
Carrots
2 шт.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
275 мл.
Parsley 70g
20 г.
Bay Leaf
1 шт.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти 3 столові ложки олії в каструлі, додати дрібно нарізану цибулю, порізані скибочками моркву і зубчики часнику. Готувати 5 хвилин, при цьому помішувати постійно.
02
Влити вино, додати дві гілочки петрушки і лавровий лист. Посолити і поперчити і готувати ще 5 хвилин. Потім додати грибні капелюшки і дрібно покришені помідори і готувати ще 5 хвилин.
03
Видалити петрушку, лавровий лист і часник. Перекласти гриби на тарілку, збризнути маслом і посипати петрушкою, що залишилась. Перемішати добре і поставити в холодильник.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores