Торт "Медовик" - Image

Торт "Медовик"

Number of servings: 10Cooking time: 2 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Вже одна назва торта говорить сама за себе. Адже всі ми знаємо цей м'який і ніжний смак дитинства. Так приємно було їсти тортик, запиваючи його чашкою чаю або молока. Напевно, немає людини, яка б не коштувала торт "Медовик". І більшість скаже, що торт дивовижний. Якщо ж назва торта викликає у вас не дуже приємні асоціації, мабуть, Ви куштували "неправильний" "Медовик". Для любителів і поціновувачів пропонуємо рецепт цього м'якого десерту. Спробуйте, він сподобається навіть тим, хто не любить мед.

Ingredients

Мед

200г

Вершкове масло

100г

Цукор

100г

Пшеничне борошно

3 ст

Яйця

2 шт

Імбир

Кориця

1/4 чайної ложки

Лимонна цедра

3 чайні ложки

Волоські горіхи

200г

Сметана

200г

Вершки 30-35%

200мл

Варене згущене молоко

1-1.5 банки

Preparation steps

01

Мед нагріти, додати в нього розтоплене вершкове масло, добре перемішати, всипати цукор, покласти імбир і все ретельно розмішати.

02

Додати яйця, гвоздику, корицю і поступово, помішуючи, всипати борошно.

03

Потім тісто добре вимісити, розкатати завтовшки в 1 см, нарізати шматками і викласти їх на розігріте, змащене маслом деко. Випікати в духовці при температурі 180-200°C.

04

Окремо збити вершки, окремо сметану зі згущеним молоком. Потім все акуратно перемішати і змастити коржі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Торт "Медовик" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua