
Торт "Медовик"
Вже одна назва торта говорить сама за себе. Адже всі ми знаємо цей м'який і ніжний смак дитинства. Так приємно було їсти тортик, запиваючи його чашкою чаю або молока. Напевно, немає людини, яка б не коштувала торт "Медовик". І більшість скаже, що торт дивовижний. Якщо ж назва торта викликає у вас не дуже приємні асоціації, мабуть, Ви куштували "неправильний" "Медовик". Для любителів і поціновувачів пропонуємо рецепт цього м'якого десерту. Спробуйте, він сподобається навіть тим, хто не любить мед.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Litniy Med Honey 750g
200г
Homemade Butter
100г
Vash Tsukor Sugar 10kg
100г
Top Grade Wheat Flour
3 ст
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт
Ginger
1г
Eco Ground Cinnamon
1/4 чайної ложки
Kotanyi Lemon Peel 14g
3 чайні ложки
Walnut
200г
KhMZ Sour Cream 20%
200г
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200мл
Boiled Condensed Milk
1-1.5 банки
Preparation steps
01
Мед нагріти, додати в нього розтоплене вершкове масло, добре перемішати, всипати цукор, покласти імбир і все ретельно розмішати.
02
Додати яйця, гвоздику, корицю і поступово, помішуючи, всипати борошно.
03
Потім тісто добре вимісити, розкатати завтовшки в 1 см, нарізати шматками і викласти їх на розігріте, змащене маслом деко. Випікати в духовці при температурі 180-200°C.
04
Окремо збити вершки, окремо сметану зі згущеним молоком. Потім все акуратно перемішати і змастити коржі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores