
Тефтелі по-іспанськи
Тефтелі - страва, яка представляє собою кульки з м'ясного фаршу. Тефтелі під самими різними назвами є в багатьох національних кухнях. Приготуйте тефтелі по-іспанськи і відчуйте іспанські нотки цієї страви. Тефтелі відрізняються тим, що до їх складу крім фаршу залежно від рецепту входять різні добавки: круп'яні, овочеві. Добавки сприяють більшій рихлості тефтельок в порівнянні, наприклад, з котлетами. Так серед інгредієнтів запропонованої страви: подрібнені оливки, панірувальні сухарі, цедра лимона, попередньо обсмажені цибуля і часник. Все це додається в свинячий фарш. Компоненти діляться один із одним своїми смаками та ароматами. У підсумку виходить смачна, ситна, ароматна страва.
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
80 мл.
Red Buttercup Bulb 5pcs
1 шт.
Garlic
2 зубчики
Sliced Red Paprika
1 ч. л.
Chilled Pork Minced Meat
250 г.
Explanada Pitted Green Olives in Brine 350g
15 шт.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Cykoria Breadcrumbs 200g
25 г.
Lemon
1 шт.
Tomato
2 шт.
Parsley 70g
1 пучек
Preparation steps
01
Очистити і дрібно нарізати цибулю, часник, петрушку, оливки і помідори. На сковороді на середньому вогні розігріти оливкову олію. Додати цибулю, часник, паприку. Смажити, помішуючи, поки не розм'якшиться цибуля. Остудити.
02
У цибулеву суміш додати свинячий фарш, оливки, жовток, сухарі і цедру лимона. Вимісити фарш, зліпити 20 кульок. Викласти кульки на деко. Охолодити 30 хвилин в холодильнику.
03
У великій сковороді розігріти олію і готувати тефтелі на середньому вогні, час від часу струшуючи скоровороду, поки тефтелі рівномірно не прожаряться до коричневого кольору.
04
Змішати помідори, лимонний сік і петрушку. Готові тефтелі полити томатною сумішшю і перед подачею злегка збризнути оливковою олією.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores