Квашена капуста з м'ясом - Image

Квашена капуста з м'ясом

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Стара добра страва, яка відома з дитинства, тепер трохи змінена. У приготуванні цієї страви використовується квашена капуста. Її простіше і легше дістати. А особливо взимку, коли свіжої хорошою капусти мало. До того ж готувати цю страву набагато простіше і швидше. Якщо яловичини дома не знайшлося, можна замінити її будь-яким іншим м'ясом за смаком і бажанням. Наприклад, курка буде готуватися трохи швидше. Готову страву можна посипати зеленню, різними запашними приправами і подавати навіть як повноцінну страву. Це відмінний варіант не ситної і смачної домашньої повсякденної вечері. Її можна подавати навіть без гарніру.

Ingredients

М'якоть яловичини

300 г.

Перець чорний мелений

за смаком

Лавровий лист

2 шт.

Морква

1 шт.

Квашена капуста

500 г.

Вода

200 мл.

Сіль

за смаком

Томатна паста

2 ст. л.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Олія соняшникова

4 ст. л.

Preparation steps

01

Подрібнити цибулю, моркву натерти на крупній терці.

02

Обсмажити яловичину на соняшниковій олії до золотистої скоринки. Посолити, поперчити за смаком.

03

До м'яса додати цибулю і обсмажити до золотистої скоринки.

04

До м'яса і цибулі додати моркву і також обсмажити протягом 5 хвилин.

05

Потім додати квашену капусту, лавровий лист, томатну пасту і перемішати.

06

Залити водою і тушкувати до повної готовності м'яса.

07

Рідина повинна вся випаруватися.

08

Подавати до столу можна як гарнір або самостійну страву.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Квашена капуста з м'ясом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua