Салат "Астра" - Image

Салат "Астра"

Number of servings: 3Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Салат «Астра» - легкий, ніжний салат, який обов'язково сподобається любителям курки і овочів. У приготуванні він займає мало часу, має пікантний смак і неймовірний вигляд. Цей салат дуже ситний. Подавати можна як окрему страву або порційно, прикрашають салат зверху квітами у вигляді айстр з болгарського перцю. Квітки для салату формують тоненькими смужками червоного перцю, а серединки роблять з нарізаного жовтого перцю. Навколо квітки викладають листочки петрушки. Оригінальне оформлення салату «Астра» дозволить цій страві зайняти гідне місце на святковому столі.

Ingredients

Куряча грудка

1 шт.

Помідори

2 шт.

Часник

2 зубчика

Яйця

4 шт.

Перець болгарський

1 шт.

Сухарі білі

1 склянка

Сіль

за смаком

Майонез

за смаком

Preparation steps

01

Курку відварити до повної готовності в підсоленій воді. Яйця відварити вкруту.

02

Яйця очистити від шкаралупи і натерти на середній тертці, а м'ясо дрібно нарізати.

03

Помідори порізати невеликими кубиками. Часник дрібно посікти.

04

Перець нарізати кубиками.

05

Сухарики можна купити готові, а можна зробити самим: для цього взяти 3 шматочки білого хліба, збризнути водою, посолити і підсушити на сковорідці.

06

Викласти салат шарами: м'ясо, помідор, часник, яйце, перець солодкий, сухарики. Кожен шар промазати майонезом, а сухарики найкраще викласти відразу перед подачею на стіл, щоб вони не встигли розм'якнути.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат "Астра" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua