Міні-піци - Image

Міні-піци

Number of servings: 4Cooking time: 55 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Багато хто побоюється готувати дріжджове тісто через те, що воно може вийти не таким, як треба за рецептом. Але повірте, що все не так складно, як здається на перший погляд. Головне - це строго дотримуватися рецепту і додати трохи терпіння. Тоді ви отримаєте найсмачнішу випічку. У нашому випадку ми пропонуємо вам зробити невеликі піци з дріжджового тіста. Як у будь-якому іншому рецепті піци, ви можете варіювати начинку, додавати те, що вам більше подобається, і прибирати ті інгредієнти, які ви не любите. Або можна, наприклад, зробити кілька штучок з різною начинкою, щоб запропонувати своїм гостям різноманітність!

Ingredients

Борошно пшеничне

300 г.

Орегано

1 ч. л.

Дріжджі сухі

2 ч. л.

Сіль

0,5 ч. л.

Паста томатна

2 ст. л.

Шинка

20 г.

Йогурт

2 ст. л.

Цукор

0,5 ч. л.

Сир моцарела

2 ст. л.

Рукола

за смаком

Олыя оливкова

за смаком

Часник

1 зуб.

Preparation steps

01

Просіяти пшеничне борошно в миску, додати дріжджі, цукор і сіль. Перемішати, зробити в центрі заглиблення і додати 125 мл., води і йогурт. Добре перемішати. Викласти на посипану борошном поверхню і вимішувати 5 хвилин. Накрити тісто рушником і залишити в теплому місці на 30 хвилин, поки воно не збільшиться в розмірі в 2 рази.

02

Розігріти духовку до 200ᵒC. Розділити тісто на 4 порції. Кожну порцію розкачати на кружки. Викласти на деко.

03

Змішати томатну пасту, подрібнений часник, орегано і 1 столову ложку води. Намасти соусом тісто, зверху посипати нарізаною шинкою і натертою моцарелою. Випікати 15 хвилин до золотистих країв піци. Перед подачею посипати нарізаною руколою і збризнути оливковою олією.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Spinach salad

Spinach salad

1

20 min

Міні-піци – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua