
Курка зі секретом
Основним складовим інгредієнтом даного рецепту буде курка. Але, що ж за секрет вона зберігає, спробуємо розгадати. Виявляється і тут все просто: беремо тушку курки і наповнюємо її дуже смачною начинкою. А для приготування "секрету": беремо бекон або копчену шинку і доповнюємо зеленню. Як для гарніру, то звичним і хорошим варіантом стане картопля. Погодьтеся, дивувати рідних одне задоволення, а якщо ще й чимось смачненьким, то удвічі приємніше. Головну таємницю ми вам ще не розповіли. Спробуйте цю страву, і ви відразу здогадаєтеся в чому ж її справжній секрет. Влаштуйте свято у себе вдома!
Ingredients
Курка
1 шт.
Бекон
100 г.
Петрушка
пучок
Кріп
пучок
Часник
1 шт.
Лимон
1 шт.
Масло вершкове
120 г.
Картопля
1 кг.
Сіль
за смаком
Перець чорний (мелений)
за смаком
Preparation steps
01
Зелень обмити під водою і дрібно нарізати. Очищений часник і зелень насікти. Нарізати бекон і розтерти разом з вершковим маслом (розм'якшеним), сіллю, зеленню і перцем.
02
Перш ніж начинити курку, її слід помити і обсушити. Потім під шкірку акуратно помістити приготовану суміш. Всередину курки покласти розрізаний на чотири частини лимон.
03
Духовку розігріти до 180°C. Поки вона розігрівається, змастити деко рослинною олією і викласти на нього курку. За бажанням, можна очистити картоплю (середнього розміру) і нарізати кружечками. Посолити, полити олією і викласти навколо курки. Запікати 60 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores