
Сацебелла з помідорів
Добре, коли у кулінарній книжці завжди можна знайти рецепт, який підходить практично до всіх гарнірів. Їх можна назвати ще універсальними. Особливо часто такими стравами є соуси або салати. Ось один з таких соусів ми вам і пропонуємо спробувати зробити. Його універсальність в тому, що основний їх компонент - помідори. А вони, як відомо, добре підходять і до м'яса, і до каш, і навіть до риби можна робити сацебеллу. А так як соус домашній, то немає причин переживати, з чого ж він зроблений. І так зрозуміло, що всі інгредієнти натуральні і свіжі. Тому якщо ви не знаєте, як заправити свій гарнір, саме час звернутися до цього рецепту.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
2000 г.
Banka Spetsiy Capsicum Chili Pepper 30g
2 шт.
Cilantro 70g
1 пучок
Parsley 70g
за смаком
Dill 70g
за смаком
Garlic
4 зубчики
Spice Coriander Ground
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Стиглі соковиті помідори обдати окропом і зняти з них шкірку. Розрізати кожну помідорину на кілька частин - шість або вісім. Залишити їх на деякий час в каструлі, щоб виділився прозорий сік. Сік злити і тушкувати помідори близько години, поки маса не загусне.
02
У цей час покласти в помідори товчений часник і стручковий перець - його можна нарізати, а можна кинути і цілим.
03
Потовкти у ступці зелень, коріандр і сухе сунелі, посипати їх сіллю. Кинути в соус товчену зелень і зняти каструлю з вогню. Все добре перемішати і остудити. Сацебелі підходить абсолютно до всього - від смаженої картоплі до вареного м'яса.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores