
Котлети по-київськи з сиром
Котлета по-київськи знайома майже всім, і видів її теж багато. Сьогодні ми поділимося з вами рецептом котлет по-київськи з сиром. Знаменита страва нашої країни полюбилася багатьом європейцям і американцям. Версій створення апетитної котлетки безліч: приписують її і французькому рестораторові і російському. І все-таки вперше начинив котлету сиром київський ресторатор. Так, це він вперше посадив котлету на кісточку копіюючи курячу ніжку. Таким чином, з'явився кулінарний київський шедевр, який з тих часів вважається візитівкою міста Києва. І нехай, цю м'ясну страву легко відшукати в будь-якому ресторані або кафе, ми просто зобов'язані знати як готуються рідні українські котлети.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Grill Chicken Fillet
130 г.
Homemade Butter
20 г.
ZvenyHora Edam Cheese 50%
20 г.
Dill 70g
2 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
7 Flour 1kg
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Bread Crumbs
50 г.
Salt Egypt
2 г.
Spice White Pepper Ground
1 г.
Preparation steps
01
Узяти свіже куряче філе. Видалити з нього білі жилки і жир. Викласти на харчову плівку і накрити нею зверху.
02
Відбити філе до 5 мм. товщини. Посолити, поперчити. Відкласти. Підготувати суміш: сир, масло і кріп перемішати між собою. Узяти курячу кісточку і закріпити на ній сирну суміш у вигляді овалу.
03
Викласти кісточку з начинкою на відбите філе. Загорнути. Начинка має бути закрита з усіх боків. Руками надати філе з начинкою форму котлети.
04
Покласти котлету на тарілку. Відправити на 30 хвилин в холодильник, а краще в морозильну камеру.
05
Потім дістати котлету з холодильника. Обваляти у борошні. Умочити в льєзоні - суміш з 50 мл. молока і 1 яйця. Посипати сухарями. Потім знову опустити в яйце, а далі в сухарі.
06
Потім обсмажити котлету до золотистого кольору. Після цього, викласти її на деко і відправити в духовку на 15 хвилин. Духовка має бути розігріта до 180ºС.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores