
Салат із баклажанів з кропом і часником
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани фасовані
3 шт.
Сіль Єгипет
3 ст. л.
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
3 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
9 ст. л.
Часник
8 шт.
Кріп 70г
0,25 ст.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
3 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ч. л.
Етапи приготування
01
Баклажани нарізати кубиками, змішати їх з сіллю. Викласти в друшляк, залишити на 1 годину.
02
Розігріти сковороду-гриль, викласти перці. Смажити 25 хвилин, перевертати кожні 5 хвилин, до м'якості перців. Перекласти в миску, накрити зверху харчовою плівкою, залишити на 15 хвилин. Зняти шкірку, очистити від насіння. Нарізати кубиками.
03
Промити баклажани під холодною водою, просушити паперовими рушниками.
04
Поставити сковороду на середній вогонь, налити 3 ст. л. оливкової олії, обсмажити баклажани з подрібненим часником по 5 хвилин, трьома порціями, до золотистого кольору. Смажені баклажани перекласти на паперовий рушник.
05
У великій мисці змішати баклажани, нарізані перці, кріп і влити оцет. Ретельно перемішати і поставити на ніч у холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)